RED JEM

Fitxa de la cooperativa

Centre: La Salle Girona
Nivell Educatiu: 4t ESO
Curs: 2016/17


Presentació

Bondia :

Us comuniquem que hem creat una cooperativa a l’ escola La Salle Girona .

El projecte RED JEM ha nascut aquest curs 2016-17. Té com a objectiu  familiaritzar als alumnes de 4t d’ESO del projecte singular amb el món de l’emprenedoria .

 Aquet curs 2016-2017 tenim la possibilitat de participar-hi amb molta il·lusió. Som sis alumnes de 4t d’ESO , quatre noies i dos nois. El projecte formarà part de la matèria  FOL (Formació i Orientació Laboral ).

La nostra cooperativa es diu RED JEM. Us preguntareu per què?:  Doncs  bé , cada lletra representa la inicial del nom de cada un de nosaltres . El projecte consisteix, bàsicament, en crear una petita empresa.  Animem pas a pas , veient quins son els tràmits necessaris per a la seva creació i posada en funcionament i al final del projecte, la cooperativa RED  JEM vendrà els productes d’un altre institut , així com un altre institut vendrà els nostres.

Tots els tràmits que fem estan revisats pels nostres professors:  Anna Llorella, Montse Salvador i Robert Blanch  qui aprofiten  per explicar-nos l’ assignatura d’una manera més divertida i entenedora.  

 

 


Catàleg Productes

Veure el cataleg

/templates/uploads/media/30_catalegsallegirona.pdf


Galeria d'Imatges


Contactar

Nom i cognoms*:

E-mail*:

Telèfon:

Comentari*:

Condicions:
Acceptació Llei Protecció Dades*


Codi validació*:


Els camps marcats amb * són obligatoris

Amb el suport de