Bruguinho & E.B.G.E.

Fitxa de la cooperativa

Centre: INS Josep Brugulat
Nivell Educatiu: 4t ESO
Curs: Curs 2023/24


Presentació

Som la cooperativa Bruguinho&E.B.G.E de l'optativa d'emprenedoria de 4t d'ESO de l'Institut Josep Brugulat de Banyoles.

Som 50 alumnes en total, amb moltes ganes i ambició de llençar aquest projecte endavant, ja que volem que el viatge de final de curs ens surti més econòmic. Un cop ja hàgim anat de viatge continuarem fent parades perquè a final de curs farem una donació econòmica a una ONG del Pla de l'Estany.

El nostre objectiu és recollir diners pel viatge de final de curs al País Basc. Per aconseguir aquests diners el que fem és realitzar diverses parades, a l'hora del pati, en dates concretes com per exemple Nadal, Sant Valentí... i venem productes elaborats per nosaltres a les hores de classe.

Per agafar idees i augmentar el nostre coneixement en l'àmbit de les cooperatives, el dia 26 de gener els alumnes d'emprenedoria de 4t d'ESO i fundadors de la cooperativa Bruguinho&E.B.G.E, vam anar a visitar la seu central de la cooperativa de, majoritàriament, productes làctics La Fageda. Vam aprendre molt en aquesta sortida i també vam agafar moltes idees per millorar la nostra cooperativa.

A les classes el que fem és treballar conjuntament aportant idees per les parades, i també les preparem pel dia de la venda de productes. També ens va venir a fer una xerrada un emprenedor i propietari d'una empresa de lleure i multiesport. Aquest noi ens va explicar tot el seu camí d'ençà que va deixar la seva antiga feina fins a ser propietari d'aquesta empresa i tenir més de 50 treballadors treballant per a ell. Amb aquesta xerrada ens va donar a entendre el que és ser un emprenedor i que en el camí et pots trobar molts obstacles.

Tot això ens està servint per conèixer l'àmbit de les cooperatives i l'emprenedoria que més endavant ens servirà per al món laboral.


Catàleg Productes


Galeria d'Imatges


Estatut

Estatuts Bruguinho & E.B.G.E


Organigrama

Presidenta
 Peyton Reed
Secretari
 Ferran Torres
Tresorer
 Biel Martín
Vocals

 Aran Comas, Laia Callís i Berta Poch

Contactar

Nom i cognoms*:

E-mail*:

Telèfon:

Comentari*:

Condicions:
Acceptació Llei Protecció Dades*Els camps marcats amb * són obligatoris

Amb el suport de