CNG

Fitxa de la cooperativa

Centre: Maristes Girona
Nivell Educatiu: 3r ESO
Curs: 2016/17


Presentació

·         Qui som?

Som uns estudiants de l’escola Maristes Girona que com  a aprenantatge per estar preparats per el nostre futur i per veure com són les coses en la vida real hem creat una cooperativa per apendre com funciona la direcció d’una empressa i tot el que es necessita per poder tirar endevant amb diferents projectes.

 

·         Que fem?

Hem creat una cooperativa que es diu CNG (Coicins i Ninos de Girona) i venem ninos i coixins amb tres tipus d’olors, els diners que recaudem seràn per fer un altre projecte i després d’aquest projecte tots els diners seràn donats a una entitat social que nosaltres triarem.

 

·         Els nostres coixins:

Farem uns coixins de mida petita on a dins hi hauran herbes aromatiques perquè aquets coixins et puguin servir com una mena d’ambientador ecologic. Hi hauran tres aromes: romaní amb canella, farigola i camamilla. Es pot triar de quina olor vols el coixí. Aquests coixins duren bastants anys amb l’olor de les herbes i valdrien 2€ cada un.

 

·         Els nostres ninos:

Farem ninos que tindran una sola olor, farigola amb canella. Aquests ninos durarien bastants anys amb l’olor i valdrien 3€ cada un.

 


Catàleg Productes

/templates/uploads/media/34_cng-cataleg-pdf.pdf


Galeria d'Imatges

En aquests moments no hi ha imatges a mostrar

Contactar

Nom i cognoms*:

E-mail*:

Telèfon:

Comentari*:

Condicions:
Acceptació Llei Protecció Dades*


Codi validació*:


Els camps marcats amb * són obligatoris

Amb el suport de